Organiziramo edukacije i radionice prema autentičnom modelu Marshalla Rosenberga. Održavaju ih certificirani treneri i trenerice te treneri i trenerice u procesu certifikacije.
Želite učiti Nenasilnu komunikaciju i širiti ju?

Nenasilna komunikacija je jezik za povezivanje, koji u naše osobne i profesionalne odnose unosi snagu, iskrenost i suosjećanje. Gradi mostove između pojedinaca, parova, timova, unutar obitelji, u organizacijama i zajednicama.

Predstavljanje
Nenasilne komunikacije

Pridružite se besplatnom predavanju o Nenasilnoj komunikaciji i saznajte kako poboljšati odnose kroz usmjeravanje pažnje na 2 područja: empatijsko razumijevanje drugih i otvoreno izražavanje naših osjećaja i potreba.

Uvodne
radionice

Radionice o koracima (komponentama) Nenasilne komunikacije čije korištenje omogućava međusobno razumijevanje u svim odnosima. Radionice su tematski podijeljene po koracima: opažanje, osjećaji, potrebe ili molba.

Osnove
Nenasilne komunikacije

Neke od tema: Osvještavanje obrazaca ponašanja i razumijevanje prepreka u komunikaciji; Kako brinuti o sebi i drugima; Osvještavanje i prepoznavanje osjećaja i potreba; Opažanje bez procjena; Upućivanje molbi..

Intezivna edukacija

Ako nakon osnova NK želite izbrusiti stečene alate, produbiti znanja i/ili vas zanima kako integrirati stav, naučene principe i vrijednosti Nenasilne komunikacije u Vaš privatni i profesionalni život, prijavite se na intenzivnu edukaciju.

Edukacija za trenere

Program je prikladan za sve koji žele razvojem životnih vještina ostvarivati osobni rast i razvoj, podići svoju razinu samopouzdanja, profesionalnosti i kvalitete poučavanja.

InHouse edukacije

Nudimo grupne edukacije temeljene na NK vrijednostima za sve one koji žele edukaciju u svom gradu ili svom prostoru u dogovoru s vama sukladno vašim potrebama.

Tematske
edukacije

Centar za Nenasilnu komunikaciju organizira edukacije za određene teme. NK se uspješno primjenjuje na raznim područjima i ima širok spektar tema za podršku pojedincima, grupama i organizacijama u ostvarenju osobne profesionalne dobrobiti. Certificirani treneri iz centra ili gostujući treneri iz cijelog svijeta održavaju edukacije na teme, roditeljstva, partnerskih odnosa, poslovnih odnosa kao i medijacija u sukobu i mnoge druge.

Individualna savjetovanja

U Centru pružamo individualna savjetovanja. Nenasilna komunikacija je korisna u rješavanju napetosti i sukoba unutar sebe ili s drugima, obiteljskim ili partnerskim odnosima, odnosima na relaciji roditelj – dijete ili u poslovnim odnosima. Individualni sastanak može biti vaše prvo iskustvo s Nenasilnom komunikacijom i može vam pružiti podršku u vezi s određenim odnosom ili problemom. Susreti mogu biti u Centru ili online. Osobe koje nude individualna savjetovanja mogu imati i druge kvalifikacije koje kombiniraju s NK.

Povežimo se!

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o edukacijama i aktivnostima u Centru.