Edukacije za trenere

Trening za edukaciju trenera i razvoj životnih vještina prema modelu
Marshall B. Rosenberga  Nonviolent Communication (NVC)

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen onima koji vode ili žele voditi treninge, edukacije i radionice za odrasle i mlade, predvode timove i grupe, predaju odraslima, bave se psihoterapijom ili coachingom, educiraju volontere ili stručnjake pomagačkih profesija, a pri tome se oslanjaju ili se žele oslanjati na model NVC Marshalla Rosenberga.

Posebno se preporučuje kandidatima koji žele postati certificirani treneri NVC pri „Center for Non-Violent Communication“ (CNVC, https://www.cnvc.org/) i opredijeljeno prenositi i promovirati Rosenbergov model.

Program je prikladan za sve koji žele razvojem životnih vještina ostvarivati osobni rast i razvoj, podići svoju razinu samopouzdanja, profesionalnosti i kvalitete poučavanja.

Metodika i didaktika
– kriteriji za uspješan trening
– struktura i tok procesa edukacije
– psihologija učenja
– vizualni didaktički materijali u procesu učenja

Edukacije

Edukacija za trenere

Trening za edukaciju trenera i razvoj životnih vještina prema modelu Marshall B. Rosenberga  Nonviolent Communication (NVC)   Kome je trening namijenjen? Trening je namijenjen onima koji vode ili žele voditi treninge, edukacije i radionice za odrasle i mlade, predvode timove i grupe, predaju odraslima, bave se psihoterapijom ili coachingom, educiraju...

PROČITAJ VIŠE I PRIJAVI SE

Povežimo se!

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o edukacijama i aktivnostima u Centru.